Skop’n Boer (Overdinkel)

img_6983

“Skop’n Boer”  in Overdinkel, tegen de Duitse grens.

Dan vraag je je eigen af, dat zal dan gewoon een boer zijn die een stuk grasveld ter beschikking heeft gesteld om daar met je camper te mogen staan, een soort van “camperen bij de boer”. NEE DUS!!

Onze belevenis,

Wij komen aan in Overdinkel en rijden door de boeren weggetjes, en dan zien we eindelijk het bord ‘Skop’n Boer”, daar moesten we dan rechts afslaan. We rijden de oprit op van circa 750 meter lang. Komen op een Engelse rotonde met daar aan liggend  parkeer vakken die belegd waren met een rij tegels waar je met je camper op kan staan, Daar achter staat een paal met 4 elektra aansluitingen.  Voor je parkeerplaats staat het vaknummer waar je staat geparkeerd. Er zijn totaal 25 camperplaatsen. Wij gaan onze leuke camper  uitstallen (zonnetje schijnt) Luifel gelijk uitdraaien , maar we zagen al snel dat deze goed schoongemaakt moest worden.Wel uitgedraaid om te drogen ,ook de luifel was nat ingedraaid. Wij kijken naar rechts en zien een Hottube staan. En daar achter het huis Van Jan en Sandra.img_6987

Op dat moment komt er een man op ons aflopen, en stelt zich voor. Hallo mijn naam is Jan (in een Twents dialect). Wij ons natuurlijk ook voorstellen, het bleek al snel  de eigenaar te zijn. Met andere woorden we werden hartelijk en gastvrij ontvangen. Even een babbeltje gemaakt over ditjes en datjes.Wat een vriendelijke vent,wij voelde ons gelijk op ons gemak.hij weer aan het werk,hij was namelijk het terrein aan het schoonmaken en aan het bijhouden.Half uurtje later kwam hij weer naar ons toe en nodigde ons uit voor een kopje koffie( in ons geval een kopje thee met een koekje.)Ook  weer wat bijgekletst over het wat en hoe hij er toe kwam om een camperplaats te gaan runnen.Toen we in een ruimte kwamen zagen we de wasruimte,met wasbakken, toilet’s, douches en een leeshoekje.

img_6988  img_6992

img_6989  img_6991

20170304_131157_resized  20170304_131223_resized

20170304_131230_resized  20170304_140822_resized

20170304_140500_resized

img_6993

Wij moeten echt met hoofdletters zeggen “HET IS HIER EEN GEWELDIGE PLEK” om een paar dagen(een week) te verblijven. Ik kan het iedereen aanraden om met je camper hier te gaan kijken, er is genoeg te doen. Je kan de smokkelroute fietsen, wandelen, etc. De accommodatie is hier uitstekend, er is zelfs op de kleinste detail gelet, zoals: een kleine trekker en een grote trekker om de wanden en vloer schoon en droog te houden van de douche, bij elke toilet een luchtverfrisser.Ja alles is voorzien. Ook hadden we broodjes (Duitse broodjes ) gekregen van de eigenaar.is hij speciaal gaan halen voor de gasten.

Er is aan alles gedacht.Geweldig gewoon. Ik nodig iedereen uit om deze plek te komen bezoeken en dan zelf te oordelen.

En als laatste kwamen moeder kip ook nog eens tegen.

http://www.camperplaats-skopnboer.nl/nl/camperplaats-skopnboer

img_6982

 

 

 

 

 

 

Ik zeg Jan & Sandra, heel erg bedankt voor jullie gastvrijheid en gezelligheid. En niet te vergeten de rust.

Advertenties

Een gedachte over “Skop’n Boer (Overdinkel)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s